Pari sanaa minusta ja sisällöstä

Olen napapiirin tuntumassa syntynyt joogaa harrastava nomadi, innostuja ja wannabe-innostaja, Maailmani Ihanin Nainen, suuren pohjalaisen sissipäällikön jälkeläinen ja leijonaemo.

Työssäni kehitän sosiaalisen median asiakaspalvelua ja teen sisältöjä, sen rinnalla opiskelen visuaalisen viestinnän tutkintoa.

Vaalin hiljaisuutta ja kommunikaatiota, meditoin ja valokuvaan. Kirjoitan. Kävelen. Rakastan metsiä, suuria mystikoita ja sci-fi-leffoja.

Olen kiinnostunut ihmisestä, yhteisöistä, tieteestä, tekniikasta ja sosiokulttuurisesta innostamisesta. Elämänkatsomuksessani yhdistyy tieto ja tiedon tuolla puolen oleva.

Opettelen löytämään rajani, hallitsemaan stressiä ja laittamaan terveellistä ruokaa. Elimistölläni on taipumusta autoimmuunireaktiohin, johin olen saanut apua mm. Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen avulla.

Tämä blogi kertoo matkastani kohti Valonööriyttä. Tarjolla on kehon-, mielen- ja sielunravinnon lisäksi iloinen sekoitus oivalluksia liittyen elämänhallintaan ja -arvostukseen keski-ikäisen naisen elämän pyörteissä.

6 thoughts on “Pari sanaa minusta ja sisällöstä

  1. Hei Oona, tervetuloa ja kiitos paljon! Mukava, jos löysit jotain, joka sinua kiinnostaa. On aina ilahduttavaa kuulla, ettei ole yksin näiden asioiden kanssa. Iloa!

   Tykkää

 1. Hei, osaatko kokemustesi jälkeen raudanpuutteen korjamiseen liittyen suositella suolistolääkäriä tms?

  Tykkää

  1. Hei Anna, valitettavasti minulla ei ole suolistolääkäreistä kuin yksi kokemus ja toistaiseksi oman raudanpuutteen syyn oletetaan johtuvan enemmän runsaista kuukautisista kuin suolistosta. Terveystalossa Lahdessa ja Kouvolassa toimii Mika Kerilahti, jolla tuntui olevan vahva ymmärrys myös raudanpuuteanemisista potilaista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s