Pari sanaa minusta ja sisällöstä

bethelight

Olen napapiirin tuntumassa syntynyt joogaa harrastava nomadi, innostuja ja wanna-be-innostaja, Maailmani Ihanin Nainen, suuren pohjalaisen sissipäällikön jälkeläinen ja leijonaemo.

Vaalin hiljaisuutta ja kommunikaatiota. Meditoin ja teen käsitöitä. Valokuvaan. Kirjoitan. Rakastan kävelyä, metsiä, suuria mystikoita ja SciFi-leffoja. Työssäni olen verkossa ja somessa. Tällä hetkellä olen opintovapaalla ja opiskelen visuaalista viestintää.

Kotini jaan nuorimman tyttäreni ja kissani kanssa. Vanhin tyttäreni on menehtynyt vakavaan sairauteen.

Olen kiinnostunut tekniikasta, tieteestä, biohakkeroinnista, quantified self -suuntauksesta, itsen kehittämisestä, ihmisen henkisistä voimavaroista ja sosiokulttuurisesta innostamisesta. Minun elämänkatsomuksessani maailma rakentuu mysteereistä ja tosiasioista.

Opettelen löytämään rajani, hallitsemaan stressiä ja laittamaan terveellistä ruokaa. Elimistölläni on taipuvaisuutta autoimmuunireaktioihin, joihin olen saanut apua mm. Perinteisen Kiinalaisen Lääketieteen avulla.

Tämä blogi kertoo löytöretkestäni kohti Valonööriyttä ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tarjolla on siis kehon-, mielen- ja sielunravinnon lisäksi iloinen sekoitus oivalluksia liittyen elämänhallintaan ja elämänarvostukseen keski-ikäisen naisen elämän pyörteissä.

6 thoughts on “Pari sanaa minusta ja sisällöstä

  1. Hei Oona, tervetuloa ja kiitos paljon! Mukava, jos löysit jotain, joka sinua kiinnostaa. On aina ilahduttavaa kuulla, ettei ole yksin näiden asioiden kanssa. Iloa!

   Tykkää

 1. Hei, osaatko kokemustesi jälkeen raudanpuutteen korjamiseen liittyen suositella suolistolääkäriä tms?

  Tykkää

  1. Hei Anna, valitettavasti minulla ei ole suolistolääkäreistä kuin yksi kokemus ja toistaiseksi oman raudanpuutteen syyn oletetaan johtuvan enemmän runsaista kuukautisista kuin suolistosta. Terveystalossa Lahdessa ja Kouvolassa toimii Mika Kerilahti, jolla tuntui olevan vahva ymmärrys myös raudanpuuteanemisista potilaista.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s