Joogaretki metsään ja vieraskynä

Olen jo pitkään haaveillut joogasta luonnonhelmassa. Toive toteutui, kun näin joogasalini Facebook-sivuilla ilmoituksen retkestä joogailun, patikoinnin ja yrtteihin tutustumisen merkeissä läheiselle luonnonsuojelualueelle ja ilmoittauduin välittömästi mukaan. Mikä ihana kombo!

Haaveilin myös siitä, että pääsisin retkeilyblogi Rinkkaputken vieraskynäksi ja tämäkin haave on toteutunut! Lähestyin blogin pitäjiä reilu vuosi sitten, mutta ensimmäisen tekstini sain aikaiseksi vasta nyt tämän retken motivoimana.

Siispä enemmän juttua siitä, kun joogamatto metsään lensi löytyy osoitteesta Rinkkaputki.com. Kirjoittelen jatkossa pienistä metsäretkistäni enemmän sinne, kuin tänne, mutta en toki unohda aihetta tässäkään blogissa!

Nyt vähän kiireessä  pidemmittä puheitta toivottelen mahtavaa viikon jatkoa!

20170904_13