Valovarkaat

Jokainen on varmasti joskus kokenut sellaisen ihmisen läsnäolon, joka imee kaiken energian tilasta ja itsestä. Yleensä tällainen ihminen on äärimmäisen itsekäs yksilö ja samalla hyvin taitava manipuloimaan ihmisiä.

He käyttävän kaiken energiansa tehdäkseen vaikutuksen niihin ihmisiin, joilla on merkitystä heidän päämäärilleen. He osaavat vetää oikeista naruista ja kietoa vähemmän vahvat ihmiset mukaan oman energiansa vaikutuspiiriin. Ikävä kyllä, heidän päämääränsä yleensä on sekasorron aiheuttaminen ja oman pahan olon vyöryttäminen myös muiden kärsimykseksi. Joskus myös uhkaksi kokemiensa ihmisten tuhoaminen.

On myös toisenlaisia ihmisiä. Niitä, jotka tuovat läsnäolollaan tilaan valoa ja hyvää energiaa. He eivät ehkä pyri tekemään vaikutusta muihin, mutta jättävät mystisen rohkaisevan ja innostavan jäljen. Tällaisen ihmisen tapaamisen jälkeen on erikoisella tavalla kevyt olo. Siihen ei ehkä osaa heti tarttua kiinni, mutta jos sille antaa tilaa, valo tekee pesän myös sinuun.

Olen pitkään miettinyt, miten onnistua välttymään kokonaan noilta energiavarkailta. Elämä tuntuu tuovan heitä tielleni jatkuvasti. Aina heidän väistäminen ei olosuhteiden vuoksi ole mahdollista. Joskus vain täytyy yrittää tulla toimeen heidän kanssa. Ikävä kyllä usein käy niin, että jos ei lyöttäydy heidän kanssa yhteen, on automaattisesti toisella puolella: vihollinen ja osaltaan voimistamassa vastapuolen negatiivisen energian syntyä. Pian myös muiden silmissä syy siihen negatiivisyyteen.

Olen huomannut, että kannattaa etsiytyä tietoisesti valontuojien läheisyyteen vastapainona energiarosvoille. Ottaa osansa valosta ja antaa sille tilaa kasvaa. Ruokkia sitä valolla. Suojautua negatiiviselta energialta niin hyvin kuin mahdollista tai ainakin olla ruokkimatta sitä millään tapaa lisää. En tiedä, voiko negatiiviselle energialle täysin immuuniksi koskaan tulla, mutta ruokkimatta sitä voi olla. Voi valita, mille antaa itsessään tilaa. Uskoa siihen, että isossa kuvassa lopulta valo on aina pimeyttä vahvempi. Ilman valoa ei ole elämää.

Lähiaikoina olen saanut työstää näitä asioita ja oivaltanut taas paljon asioita. On ollut todella valaisevaa nähdä, miten energiarosvon poissaolo on antanut tilaa toisenlaiselle energialle. Miten positiivisen energian synty orastaa ja alkaa lopulta versomaan.

Valitsen ruokkia sitä.

Jos energiarosvo yrittää vielä kertaakaan elämässäni osoitella minua negatiivisen energian(sa) lähteeksi, on oltava sinnikkäämpi ja tehtävä vielä tietoisemmin työtä valon eteen. Täytyy varoa nappaamasta vähääkään siitä negatiivisesta energiasta, vaikka sen poissaolon todistaminen käykin raskaaksi.

Ehkä onkin niin, ettei kannata edes yrittää todistaa.
Antaa vain valon tehdä työtään.

(Julkaistu aikaisemmin vanhemmassa blogissani)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s