Little bit of attitude!

Ihailen suomalaisia pienyrittäjiä. Heidän täytyy olla vähän hulluja, jotta jaksavat toimia yrittäjänä tässä maassa. Olen työssäni tekemisissä päivittäin yrittäjien kanssa ja myös vapaa-ajalla usein jututan heitä ihan mielenkiinnosta.

Kesällä poikkesimme matkalla Kuusankosken taideruukilla, koska halusin varta vasten käydä katsomassa Littlebit Designin putiikin. Olin jo pitkään halunnut ostaa itselleni yksinkertaisen asennekorun ja tiesin, että tuolla niitä olisi tarjolla.

Olen seurannut Annin blogia jo ajalta ennen heidän yritystään ja tykkäsin valtavasti hänen asenteestaan jo silloin muinoin. Oli todella hauska tavata hänet tuolla putiikissa ja jutella pitkä tovi yrittämisestä, bloggaamisesta ja heidän taustoistaan. Annin tausta on sosiaalialalla ja ehkä sieltä kumpuaakin hänen olemuksestaan välittyvä innostajuus ja Valonööriys.

On myös aika kunnioitettavaa, että virolaisen taustan omaava ihminen haluaa pitää yrityksensä nimenomaan Suomessa, vaikka Virossa moni asia yrittäjille on paljon helpompaa. Myös Annin mies toimii yrityksessä.

Löysin putiikista itselleni #warrior -korun ja tyttären koru jätettiin tilaukseen. Se luvattiin toimittaa kotiin postitse, kivaa! Yrityksellä on myös verkkokauppa, joten posti kulkee muutenkin päivittäin.

Vaikka itse putiikissa käynti jätti jo sydämeen lämpimän tunteen, täytyy sanoa, että kun jälkilähetys tuli kotiin, sydän oikein repesi riemusta! Tuotteet oli valtavan kauniisti pakattu, mukana oli henkilökohtainen viesti ja pieni yllätys. Olen usein harmitellut sitä, että suomalaiset yrittäjät eivät oikein ymmärrä miten tärkeässä roolissa toimitusten pakkaukset ovat. Littlebit Desingnilla se on oivallettu.

Tämä ei ole maksettu mainos. Kerron näistä koruista ja ihanasta Annista joka käänteessä vilpittömästi siksi, että rakastan heidän tuotteitaan ja asennettaan. En suoranaisesti hyödy mitään siitäkään, että some-hehkutukseni on tuottanut heille tilauksia ja asiakaskäyntejä Kuusankosken taideruukille, mutta jokainen suomalainen hyötyy siitä, että yritystoiminta on kannattavaa ja ostamme pienyrittäjiltä/kotimaisia tuotteita.

Olisiko tässä tulevan joulun lahjahitti? Käyhän kurkkaamassa yrityksen tarjooma ja verkkokauppa!

20161015-024

20161015-025

20161015-026

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s