Elämäni fraktaaleissa

Sairastaessa, kiireessä ja stressissä ihmisen elämä tuppaa kaventumaan.

Hyvinvointia taasen lisää elämän ja elinpiirin laajentaminen. Se tarkoittaa sitä, että ihminen saa lisää ilmaa ja näkökulmaa ajatuksiinsa. Ja se tarkoittaa sitä, että ajatukset eivät kierrä alati ahdistavammaksi käyvää kapeaa kehää, joka nakertaa hyvinvointia.

Elämän laajentaminen ei vaadi välttämättä maailman valloittamista vaan sitä, että alkaa tutustumaan uusin silmin lähiympäristöönsä, lähtee löytöretkeilemään ja tutustumaan lähinurkkiin uusin silmin, tekee olonsa siellä turistiksi, löytää lisää ulottuvuuksia lähipoluiltaan, käy tutustumassa elämänpiirinsä rajoihin ja tervehtii reunan toisella puolella olevia nurkkia. Ei tarvitse lähteä kauas; pinta-alaa löytyy läheltäkin fraktaalisesti lähes äärettömyyksiin. Tämä pätee muuten myös meidän sisäiseen maailmaamme.

Jos elämä tuntuu kaaokselta ja kaaos supistaa elämää, tyyneys löytyy, kun katsoo hieman kauempaa ja näkee elämänsä fraktaalidimension.

048

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s