Kasvutarinoita

Uskon, että elämässä on tarkoitus oivaltaa, että elämä on kasvutarina.

Meillä on kaikki mahdollisuudet kasvaa ihan millaisiin mittoihin tahansa. Ei ole tarkoitus tulla joksikin toiseksi, muuttua muuta ihmiskuntaa suuremmaksi tai tulla ketään muuta paremmaksi.

Tarkoitus on kasvaa niihin mittoihin, joihin meidän on itsessämme mahdollista kasvaa. Rajat ovat joustavat, liki äärettömät. Jokaisella meistä on omat erityispiirteemme ja lahjamme ja tarkoitus on ottaa ne käyttöön täydessä mitassaan.

Rohkeus olla juuri minä

Tarvitaan rohkeutta, jotta uskallamme ottaa täyden potentiaalimme käyttöömme. Maailma ja kanssakulkijat yrittävät pienentää ja kahlita meitä juuri siinä, missä meillä on mahdollisuudet kasvaa. Se on nimittäin se näkyvin osa meitä, se tarttumapinta, jolla kosketamme ympärillämme olevaa mailmaa. Se voi olla vaikkapa liikunnallinen lahjakkuus, vaikuttamisen lahja, kuuntelemisen kyky tai kyky nähdä suuria kokonaisuuksia. Olemme erilaisia, emme voi kasvaa kaikki samoihin mittoihin samoissa taidoissa

Pahimmillaan tämä erityispiirteemme, lahjamme ja voimavaramme on tuhoisaa ja parhaimmillaan se luo elämästä jotain sellaista, joka siitä on tarkoitus tulla.

Alamme helposti pienentää itsekin itseämme, koska voima, vahvuus ja kauneus on pelottavaa. On helppo uskoa, että erityispiirteemme on pelkästään tuhoisaa, koska väärin käytettynä se helposti ajaakin meitä hankaluuksiin. Meillä jokaisella on varmasti kokemuksia siitä. Ajatellaan vaikka vaikuttamisen taitoa; pystyt saamaan ihmiset vakuutetuksi asiassa kuin asiassa ja käytät kykyä hyväksesi saavuttaaksesi omia päämääriäsi. Jälkikäteen tulet syytetyksi manipuloinnista ja joudut riitoihin. Hyvään käytettynä vaikuttamisen taidolla muutetaan maailmaa niin, että hyvinvoinnin kehä laajenee ympärillesi ja läheistesi ympärille ja yhä laajemmalle ja laajemmalle alueelle.

Koska meille on kuitenkin annettu tämä erityispiirre, me kestämme sen voiman, kun otamme sen rohkeasti käyttöön. Ja kun otamme sen rohkeasti käyttöön ja kasvamme itsemme mittaiseksi, voimavaramme suuntautuvat pelkästään hyvään ja silloin se ei voi vahingoittaa ketään.

Oletko koskaan saanut kosketusta tuohon sinun erityispiirteeseesi?

052

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s