Kahavilla – Porvoossa

Tämä kesä on ollut aika haastava ja omanlaisensa. Ei jää tosiaan aikakirjoihin elämäni kesänä, mutta näitä tälläisiä aikoja vain aina välillä tulee. Lomani oli alkukesästä ja tavoistani poiketen olin ohjelmoinut sen ensimmäiset kolme viikkoa täyteen sosiaalista humppaa ja opiskelua. Tekisi mieli sanoa, että virhe!

Mutta en sano! Muotsikan digivalokuvauksen perusteet -kurssi oli erittäin antoisa ja tuli tarpeeseen. Se myöskin innosti opiskelemaan kuvankäsittelyä, mikä on itselleni aikaisemmin ollut vähän sellainen oman laatikon ulkopuolinen asia. Kategorisoin sen aikaisemmin lähinnä feikaamis-osastolle. Kuvankäsittely on kuitenkin oikeasti tarpeellista, jos tekee sisältöjä ja kuvaa paljon ja raw-kuvia.

20170714_16

Ylipäätään en kadu päätöksiäni, sillä elämänpolku rakentuu erilaisista valinnoista ja johtaa aina siihen, missä nyt sitten onkaan.

Tämä kesä johti myös siihen, että päätin eräänä viikonloppuna tehdä Menninkäiskorvaisen kanssa piipahduksen Porvooseen. Käytiin siis ihan vain kahvilla Porvoossa. Oikeastaan parhaat päätökset syntyvät tällä tavalla, ilman etukäteissuunnitelmia ja täysin intuitioon liittyen.

Porvoo on ihana pieni kaupunki ja siellä on vähän niin kuin ulkomailla. Ja nyt puhutaan vanhasta Porvoosta, en minä tiedä miltä siellä sen ulkopuolella näyttää. Rakastan sen omalaatuisuutta, vanhoja puutaloja, ikivanhoja kivisiä polkuja ja kahviloita. Varmasti kaikki Porvoon kahvilat ovat ihania, enkä kykene nyt suosittelemaan erityisesti yhtäkään.

Poikkesimme kahvilla ainakin PetriS Chocolate Room:ssa ja siitä päätellen, että vapaita pöytiä ei juuri ollut, se taitaa olla aika suosittu paikka. Enkä sitä ihmettele: interiööri oli omintakeinen, kahvi hyvää ja suklaat — no milloin ne ei tämän kaltaisessa paikassa olisi hyviä?

20170714_5 (2)

Sen me päivän visiitillämme päätimme, että joku sopiva viikonloppu otamme ja menemme sinne koko viikonlopuksi.

Olisi ihanaa kävellä siellä vielä pidempään ja tutustua museoihin, käydä leffassa ja leikkiä turistia. Tekee mielelle aina tosi hyvää löytää uusia ulottuvuuksia, eikä näitä kokemuksia varten tarvitse aina matkustaa ulkomaille. Jos osaat suositella jotain hotellia tai bed and breakfast -paikkaa, niin lukisin mielelläni kokemuksistasi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s