Voimapaikka

On olemassa paikkoja, joissa on mielettömän hyvä ja rauhallinen energia. Sellaisia ikiaikaisia voimapaikkoja. Yksi erityinen voimapaikka sijaitsee lähiseuduilla ja poikkean aina silloin tällöin tähän pieneen puistoon, tosin harvakseltaan, istuskelemaan. Lataan erityisesti kesän vahvaa energiaa täällä.

Hyvän energian lähde

Hetket puistossa ovat ihan täydellisiä. Zen-hetkiä. Auringon lämpö on lehtipeitteiden takana, ilmassa ja iholla, mutta lehdet varjostavat sopivasti ja luovat puistoon oman tilan. Pieni joki solisee. Kalat uiskentelevat. Linnut laulavat. Puiden lehdet humisee. Paikan historian voi aistia, se on rauhoittavaa ja maadoittavaa. Parhaimmillaan sitä on kesä ja kesä on minun mielentilani.

Tähän rauhaan tekee hyvää synkronisoitua.

0617_blogi_15

0617_blogi_17

0617_blogi_16

0617_blogi_21

0617_blogi_22

2 thoughts on “Voimapaikka

    1. Hei Piia, kiitos kommentista ja vierailusta blogiini! On tuo aika uskomaton rauhan tyyssija ja vähän odottamattomassa paikassa. Arvelutti hieman postata tästä, ettei käy kuten Kiikunlähteelle ja ala mahdoton ralli paikkaa katsomaan ;-). Toisaalta haluan jakaa tietoisuutta siitä, miten ihania paikkoja meillä kotimaassa on, jotta kotimaan matkailu saa uutta nostetta. Vääksy esimerkiksi on matkakohteena tosi mielenkiintoinen. Iloa sinun arkeesi!

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s