Uusvanha ruokapöytä

Oletko huomannut, että uusi elämäntilanne ja muuttuneet olosuhteet pistäisivät alulle tarpeen muuttaa sisustusta kodissasi?  Itselläni ainakin tuntuu näin käyvän. Koti on minulle tärkeä asia ja minun täytyy tuntea oloni kodissani turvalliseksi. Koti heijastelee aina tavalla tai toisella sisäisiä mielenliikkeitäni ja päinvastoin.

Ruokapöytä oli oikeastaan ainoa jäljellä oleva muutosta kaipaava ja muutossa mukana kulkenut mööbeli. En kokenut olevani sen kanssa enää samalla aaltopituudella ja yritin päästä siitä kiihkeästi eroon.

Sain vihdoin loppukesästä vanhan 20-luvun räähkän nurkista pois ja pääsin tekemään ratkaisuja uuden pöytäryhmän suhteen. Uuden pöytäryhmän valintaa ei helpottanut suhteellisen valikoiva makuni yhdistettynä taloudelliseen tilaani. Valmistauduin elämään ilman ruokapöytää seuraavat kuukaudet, mutta hommahan ratkesikin onnekkaasti kuin itsestään.

Satuin kurkkaamaan tori.fi -saitille ja siellähän se ruokaryhmä odotti minua juuri sinne päivitettynä. Koska se oli naapurikaupungissa myynnissä, oli helppo käydä tarkistamassa missä kunnossa se oli. Ihan kelpo ryhmältähän se vaikutti ja sitä pientä pintaremppaa tehdään sitten kun tehdään! Olin jo suhteellisen kyllästynyt ravistuneisiin tuoliin ja pelkäsin, että vanhat pinnatuolit notkuisivat liiaksi, mutta onneksi niin ei ollut.

Pöytäryhmä sopii pieneen asuntoomme, sisustukseeni, tyyliini, tilaan ja arvoihini. Arvostan kierrättämistä. Maailma on täynnä hylättyjä huonekaluja, en haluaisi ostaa lisää tulevaisuuden roskia.

Mikä parasta, säästin vähintään 700 euroa! Olin katsellut vähän Thonet-tuoleja ja sopivaa pöytää sekä kierrätysversioina että uusina, samoin pinnatuoleja ja pöytiä, joista olinkin päätymässä jo Iskun myymään pinnatuoliryhmään.

Seuraavaksi haluaisin löytää pöytäryhmään sopivan maton ja verhot.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s