Sietokyvyn rajamailla

Henkinen kehitys, ns. sielun hyvinvointi, onnellisuus ja tasapaino — kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin pyrkiminen — ei ole ruusuilla tanssimista ja nirvanaa.

Se vaatii paljon sietämistä, tasapainottamista ja hyväksymistä. Se, ettei takerru ikäviin asioihin ja mässäile niillä, vaan pyrkii katsomaan asioita positiivisen kautta, ei tarkoita ikävien asioiden kieltämistä. Se on sitä, ettei takerru niihin.

Tällä hetkellä yritän parhaani mukaan hyväksyä sen, että ajatukset ja elämä on edelleen kaaoksessa. Ja sen, että en saa millään kiinni joogasta tai kuntosalilla käymisestä tai ”oikein” syömisestä.

Olen itselleni armollinen, en suorita parempaan oloon pyrkimistä, enkä stressaa siitä, mutta elimistö kyllä osoittaa, että olisi syytä ainakin ruoan suhteen tehdä toisenlaisia valintoja. Tulevana vuonna aijon tarttua tähän.

Kiputilat, väsymys ja ärtymys ovat suora seuraus ravinnosta, joka mm. ylläpitää tulehdusta. Liikkumattomuudella on myös vaikutusta mielialaan ja kokonaisvaltaiseen olotilaan. Tällä hetkellä hyväksyn asian ja siedän tyytymättömyyden tunnettakin, koska tämän pitää nyt vain tulla lävitseni.

On paljon toipumista ja levättävää — nyt on niiden aika.

img_7045

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s