Kahavilla – Kahvila Oskari

Lahdessapa tietenkin on myös tämä super ihana kahvila, Kahvila Oskari.

Se sijaitsee yhdessä Lahden harvoista säilyneistä puutaloista ja senkin kohtalo on ollut vaakalaudalla monta monituista kertaa. Ei mennä siihen nyt, sillä tulen vihaiseksi aina kun ajattelenkin vanhojen talojen purkuvimmaa ja tehostettua rakentamista.

Nykyinen kahvilan pitäjä on pitänyt kahvilaa muutaman vuoden ja ymmärtääkseni saa jatkaa nyt toimintaa ilman purku-uhkaa. Hänen mukanaan kahvilaan tuli ihana pehmeä jazz-musiikki, joka usein soi taustalla kahvihetkeä siivittämässä.

20160911_142340-002

Kahvila Oskarin tarjonta musiikin lisäksi muutenkin on loistava! Lämpimiä juomia saa laidasta laitaan ja ainakin cappuccino on makoisaa ja annos on iso. Kaakaolla saa makeanhimon yksistään taltutettua. Suolaisia ja makeita leivonnaisia on tarjolla myös vegaaneille ja ruokavaliorajoitteisille. Ihania raaka-kakkujakin on tarjolla!

Suosittelen lämpimästi poikeamaan Kahvila Oskarissa, mutta samalla myös varautumaan siihen, että istumapaikkaa ei aina oikein tahdo löytyä…

20160911_142332-003

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s