Syksy

En voi kyllin hehkuttaa sitä, miten tykkään näistä tämän hetkisistä muutoksista elämässäni.

Siitä on kauan, kun aloin unelmoida opiskeluiden aloittamisesta, kurssien suunnittelusta ja kirjaamisesta ylös, kynäpenaalin kynien teroittamisesta ja ennenkaikkea täysin uuteen maailmaan sukeltamisesta.

Nyt se on totta. Olen opiskelija. Uuden äärellä – vahvasti minuuden ytimessä ja minun taipumusteni työosaamiseksi valjastamisen äärellä.

Opinnot ovat alkaneet odotetunlaisesti. Tiedonkulku pätkii ja moni asia takkuaa. Onneksi olen itseohjautuva ja olen hyvin kartalla sekä omista että koulun odotuksista opintojeni suhteen.

Ensimmäiset viikot ovat olleet orientoitumista ja aloitustyöpajoja, joissa on tehty ja koeponnistettu eräs suunnitteluprojekti monialaisesti. On ollut aivan huikeaa tutustua muihin, eri linjojen, muotsikan oppilaisiin. Ryhmätöissä on toki minua uuvuttavia elementtejä, mutta niihin on nyt vain totuttava.

Ensimmäiset oikeasti ammattiin valmentavat kurssit alkavat ihan näillä näppäimillä ja odotan sitä innolla. Valmentavia kursseja ja joitain verkossa tehtäviä kursseja olen suorittamassa nyt loppuun, jolloin ne ovat keväältä pois kurssivalikoimastani. Voin silloin keskittyä etsimään niitä täydentäviä kursseja – tai kursseja toiselta vuosikurssilta – jotka vievät minua eteenpäin ja kohti vuosikurssiani nopeampaa valmistumista.

Tässä minä juuri parhaillani suoritan englannin perusteiden kurssia, kuten näette (*virn*). Jouduin pitkin hampain suorittamaan nuo perusteiden kertaamiset, jotta voin siirtyä ammatillisen englannin kurssille.

Siitä, kun olen kieliä opiskellut tai kirjallisesti käyttänyt, on niin paljon aikaa, että en päässyt läpi englannin testistä. Yllättäen ruotsi meni läpi, että heilahti. Miten hyvin sulla on hallussa epäsäännölliset verbit, futuurit, konditionaalit, ehtovirkkeet ja muut kissankulkusiin verrattavat pilipalitpilkunnyhväämiset?

En ole koskaan tykännyt kielten opiskelemisesta, koska kielioppi tukahduttaa minua. No, nyt sitten kerrataan, eikä se pahitteeksi ole.

Tänään on tarkoitus jatkaa kurssin suorittamista, mutta sitä ennen käsittelin kesältä käsittelemättä jääneitä kuvia, nyt kun minulla on vihdoin taas käytössä Photoshopin lisenssi.

Ajattelin myös lähiviikkoina aktivoitua blogikirjoittamisen suhteen. Minulla on työn alla yksi – kenties toinenkin – vierasbloggaus ja pari omaa bloggausta, joissa palaan kesän retkiin.

Pari ihan oikeaa graafisen suunnittelijan työnkuvaan liittyvää projektiakin minulla on työn alla. Jännittäviä aikoja elellään!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s