Kahavilla – Kahiwa Coffee & Wine

Nyt on Lahessa asiat enemmän kuin hyvin. Valtakunnan huikein kahvila on avannut vihdoin ovensa Malskilla valmisteilla olevan uuden Lahden Kaupunginmuseon, LAD:n kupeessa.

Pöydällä kaksi kuppia Kahiwa Coffee & Wine kahvilan cappuccinoa

Kahiwa on paahtanut Lahdessa jo useamman vuoden ajan maan parhaat kahvit ja nyt on myös paahtimo siirtynyt Telakkakadulta Malskille. Aikaisemmin kirjoitinkin Kahiwan Telakkakadun pisteestä. Mutta nyt tosiaan on ilo päivittää Kahiwan uudesta sijainnista. Voit seurata paahtimon toimintaa lasiseinän takaa.

Kahvin lisäksi Kahiwalla tarjoillaan nykyisin myös viinejä, eikä ihan mitä tahansa viinejä vaan Viinejä, joita ei juuri muualta saa ja mikä parasta: myös natuviinejä! Viinien kanssa tarjolle on koostettu erilaisia tapaksia, mikä on ilmeinen trendi vihdoin myös Suomessa.

Kahiwa Coffee & Wine interiööriä

Ja vaikka kahvi on Suomen parasta, niin ehkä parasta Kahiwan uudessa kahvilassa on kokonaisuus: Kahviin ja/tai viiniin yhdistettynä mukava, välitön ja lämmin palvelu ja ihana interiööri vanhassa tehdaskiinteistössä.

Ja se interiööri: Korkeat ruutuikkunat, betonipinnat, hienostelemattomat valaisimet, rouhea tiili, eläviä kasveja ja upottavia sohvaryhmiä sekä kaiken kruununa levysoitin ja kasa vanhoja levyjä, jotka saattavat jäädä jumiin.

Melkein ei tekisi mieli kirjoittaa tästä, jotta saan pitää helmeni omana latautumispaikkanani ilman älytöntä jonoa ja turhaa mekkalaa. Kirjoitan kuitenkin, koska tämä on ehdoton Lempikahvilani ja olen iloinen, että se on juuri Lahdessa!

Kahiwa Coffee & Wine pöydällä lasillinen natuviiniä ja juurileipä brie-juustolla ja mansikoilla.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s