Päiväkävelyllä Lahdessa

Alkuvuosi tulee olemaan ajankäytön suhteen hurja. Suoritan opintoja 25 op edestä keväällä töiden ohella. Pääosa kursseista liittyy käyttöliittymien suunnitteluun, jotka liittyvät tutkinto-opintojeni valinnaisiin opintoihin, mutta opiskelen myös Liiketalouden puolella brändinrakentamista iltakurssina.

Pyrin pitämään itsestäni huolta kuitenkin säännöllisen unirytmin ja kävelyjen myötä. Sosiaaliset suhteet ovat luonnollisesti jo tämän maailman virustilanteenkin johdosta hieman olleet telakalla, mutta työn ja opiskelun yhdistäminen karsii loputkin siitä ihan minimiin. Yritän kuitenkin ajatella, että tämä on lyhyt jakso elämässäni ja sen jälkeen elämässä on taas erilaista.

Tällä erää tänne blogiin tulee nyt siis vain tälläinen kuvapostaus eräältä päiväkävelyltäni. Tein kierroksen Launeelta Anttilanmäen kautta Matkakeskukselle ja kaupungin halki Lanupuistoon. Oli valtavan hieno keli, kuten tänä talvena on usein ollut.

Lahdessa on minusta hienoja kohteita kävellä. Tykkään Lahdesta, paljon!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s