Päiväkävelyllä Lahdessa osa 2. – Lanupuisto talvella

Eräässä elämänvaiheessa tein usein kävelyretkiä Lahden Lanupuistoon. Olen kirjoittanut siitä mm. kirjoituksessa nimeltä Sielunravinnolla, postauksesta löydät kuvia syksyisestä puistosta.

Jokin näissä patsaissa minua kiehtoo yhä edelleen. Vallinneet poikkeukselliset olosuhteet ovat karsineet elämästä myös kaikki kulttuurikokemukset. Kaipaan ihan valtavasti taidenäyttelyitä, museoita ja konsertteja. Onneksi taidetta voi nähdä myös ulkona, joten tein pitkästä aikaa kävelyretken Lanupuistoon erään opintopainotteisen viikonlopun keskellä virkistääkseni puutuneita paikkoja ja aivoja – ja kulttuurin nälkäistä sieluani.

Tänä talvena Lahdessakin on ollut ihanasti lunta ja oli hauska nähdä puisto lumisena. Otin kävelylle pitkästä aikaa mukaan kameran ja esittelinkin edellisessä postauksessa kuvia päiväkävelyltä Lahdessa. Tässä tulee sitten kuvia Lanupuistosta.

Pidä itsestäsi ja läheisistäsi huolta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s