Arvonta – Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirja

Kun päätin alkaa työstämään Valonööriä itsessäni, suuntani oli hukassa ja olin eksyksissä – yksin. Oletko kenties samanlaisessa tilanteessa tai muuten vain kaipaat inspiraatiota arkeesi? Siinä tapauksessa jatka ihmeessä lukemista, mulla on sulle kivaa asiaa!

Kuluneen vuoden ajan olen työstänyt asiaa suhteellisen intuitiivisesti, esimerkiksi päätyen opiskelemaan, hieman yllättäen itsellenikin, visuaalista viestintää ja sen myötä löytäen kosketuksen kadoksissa olleeseen piirtämisen taitoon. Se on hyvä alku, mutta elämän tuodessa jälleen haasteita eteeni, olen osin taas alkupisteessä.

Kaipasin jonkinlaista suunnistuskarttaa tai konkreettisia työkaluja löytääkseni ilon takaisin elämääni ja siinä samalla löytääkseni unelmani, syvälle sisimpääni hukkuneen todellisen minuuteni, voimavarani ja elämäntehtäväni.

171610_9

Tehtäväkirja!

Riemulla ei ollut rajaa, kun huomasin alkusyksystä, että Maaretta Tukiainen julkaisee tehtäväkirjan unelmaelämän ja hyvän mielen työstämiseen.

Uusi polku rakentuu pienistä yksittäisistä askelista ja mikä olisikaan sen oivallisempi ja konkreettisempi tapa asiaa työstää, kuin kauniin tehtäväkirjan kanssa?

Sain PS-kustannukselta  pyynnöstäni pinkin kirjan koeajoon ja samalla mahdollisuuden arpoa kaksi kirjaa teille. Saatuani kirjan, avasin sen sattumanvaraisesta kohdasta ja eteeni avautui sivu ”Intuitiosta arjen apuna”. Kuinka sattuikaan, sillä intuitio on alkanut kiehtomaan minua todella. Tuskin maltan odottaa, että pääsen sinne asti!

171610_13

Opas itsensä johtamisen alkulähteille

Kirja on itsenäinen jatko-osa Hyvän mielen taidot -kirjalle ja se perustuu käsitykseen ihmisestä kokonaisvaltaisena olentona, joka rakentuu kehon, tunteiden, mielen ja sielun varaan.

Kirjan alku toimii pohjustuksena ja loppu on kalenterimaista tehtäväkirjaa, jonka kuvitus kutkuttaa mieltä ja mielikuvitusta. Kuvat houkuttelevat ainakin minua kaivamaan esille myös värityskynät, joten se tarjoaa todella kokonaisvaltaista hyvän mielen työstöä, jossa keho, mieli ja sielu saa pureksittavaa.

Aion noudattaa kirjan rakennetta ja työstää viikkotasolla kirjassa ohjeistettuja tehtäviä. En ole vielä aloittanut kirjan täyttämistä, vaan tarkoitus on ryhtyä puuhaan lähempänä vuodenvaihdetta tai alkuvuodesta. Kirjan voi tosiaan aloittaa milloin tahansa eikä se ole sidottu vuodenkiertoon.

Itsensä johtaminen on moniulotteisempi asia kuin mitä sen äkkiseltään kuvittelisi olevan ja on mahtavaa saada opas matkalle tuon taidon jalostamisessa. Kysehän on myös elinikäisen oppimisen taidosta ja jokaisen oikeastaan kannattaa aloittaa perehtymisellä siihen tärkeimpään eli minun itseni käyttöliittymään.

Otan tämän seikkailuna ja sitoutumisena itseeni, siihen Maailmani Ihanimpaan Naiseen.

171610_10

Millainen kirja on

Maaretta kirjoittaa alustuksessaan, että tehtävien tarkoitus on tarjota näkökulmia ja herätellä uinuvia puolia. Kirjan teemoina on mm: ”Mistä minä tulen”, ”Minkä unelman haluan toteuttaa”, ”Mikä on minulle tärkeää”, ”Miten kuulen paremmin oman ääneni”.

Kirja on kaunis ja inspiroiva. Hieman leikkisä. Ja niin pitää ollakin.

Kuka vakavasti itsensä ottava aikuinen nyt alkaisi täyttämään tällaista puuhakirjaa? Just mun kaltaisten tosikkojen todellakin pitäisi.

Maaretta kehottaa myös olemaan armollinen itselleen ja aloittamaan kirjan sopivaan aikaan ja täyttämään kirjaa itselleen sopivaan tahtiin. Hyvän mielen taitojen kaivelemisen on tarkoitus olla nautinnollinen matka itseen, vaikka samalla se on ihan täyttä työtä.

171610_6

Arvonta!

Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa joko keltainen tai sininen kirja itsellesi ihan vain kommentoimalla tähän postaukseen 19.11.2017 klo 22:00 mennessä.

Kerro kommentissasi mikä tuottaa sinulle hyvää mieltä ja onnistumisen tunteita. Mainitse myös haluatko sini- vai keltakantisen kirjan. Kommentit menevät suodatuksen kautta, joten ei hätää, jos kommenttisi ei heti näy. Käyn ne läpi ennen julkaisua.

Arvon voittajan seuraavan viikon alkupuolella ja ilmoitan voitosta sekä tämän postauksen kommenteissa, että mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisesti voittajille.

Onnea matkaan!

Edit: Arvonta on suoritettu ja molemmat osallistujat on tavoitettu.

171610_14Kaupallinen yhteistyö: Sain Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjat PS-kustannukselta, yhden itselleni ja kaksi arvottavaksi. En hyödy taloudellisesti muulla tavoin yhteistyöstä. Arvioisin kirjan samalla tapaa kuten esimerkiksi tässä aikaisemmassa postauksessani, jossa tuotteet on omalla rahalla hankittuja.

Mainokset