Arvonta – Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirja

Kun päätin alkaa työstämään Valonööriä itsessäni, suuntani oli hukassa ja olin eksyksissä – yksin. Oletko kenties samanlaisessa tilanteessa tai muuten vain kaipaat inspiraatiota arkeesi? Siinä tapauksessa jatka ihmeessä lukemista, mulla on sulle kivaa asiaa!

Kuluneen vuoden ajan olen työstänyt asiaa suhteellisen intuitiivisesti, esimerkiksi päätyen opiskelemaan, hieman yllättäen itsellenikin, visuaalista viestintää ja sen myötä löytäen kosketuksen kadoksissa olleeseen piirtämisen taitoon. Se on hyvä alku, mutta elämän tuodessa jälleen haasteita eteeni, olen osin taas alkupisteessä.

Kaipasin jonkinlaista suunnistuskarttaa tai konkreettisia työkaluja löytääkseni ilon takaisin elämääni ja siinä samalla löytääkseni unelmani, syvälle sisimpääni hukkuneen todellisen minuuteni, voimavarani ja elämäntehtäväni.

171610_9

Tehtäväkirja!

Riemulla ei ollut rajaa, kun huomasin alkusyksystä, että Maaretta Tukiainen julkaisee tehtäväkirjan unelmaelämän ja hyvän mielen työstämiseen.

Uusi polku rakentuu pienistä yksittäisistä askelista ja mikä olisikaan sen oivallisempi ja konkreettisempi tapa asiaa työstää, kuin kauniin tehtäväkirjan kanssa?

Sain PS-kustannukselta  pyynnöstäni pinkin kirjan koeajoon ja samalla mahdollisuuden arpoa kaksi kirjaa teille. Saatuani kirjan, avasin sen sattumanvaraisesta kohdasta ja eteeni avautui sivu ”Intuitiosta arjen apuna”. Kuinka sattuikaan, sillä intuitio on alkanut kiehtomaan minua todella. Tuskin maltan odottaa, että pääsen sinne asti!

171610_13

Opas itsensä johtamisen alkulähteille

Kirja on itsenäinen jatko-osa Hyvän mielen taidot -kirjalle ja se perustuu käsitykseen ihmisestä kokonaisvaltaisena olentona, joka rakentuu kehon, tunteiden, mielen ja sielun varaan.

Kirjan alku toimii pohjustuksena ja loppu on kalenterimaista tehtäväkirjaa, jonka kuvitus kutkuttaa mieltä ja mielikuvitusta. Kuvat houkuttelevat ainakin minua kaivamaan esille myös värityskynät, joten se tarjoaa todella kokonaisvaltaista hyvän mielen työstöä, jossa keho, mieli ja sielu saa pureksittavaa.

Aion noudattaa kirjan rakennetta ja työstää viikkotasolla kirjassa ohjeistettuja tehtäviä. En ole vielä aloittanut kirjan täyttämistä, vaan tarkoitus on ryhtyä puuhaan lähempänä vuodenvaihdetta tai alkuvuodesta. Kirjan voi tosiaan aloittaa milloin tahansa eikä se ole sidottu vuodenkiertoon.

Itsensä johtaminen on moniulotteisempi asia kuin mitä sen äkkiseltään kuvittelisi olevan ja on mahtavaa saada opas matkalle tuon taidon jalostamisessa. Kysehän on myös elinikäisen oppimisen taidosta ja jokaisen oikeastaan kannattaa aloittaa perehtymisellä siihen tärkeimpään eli minun itseni käyttöliittymään.

Otan tämän seikkailuna ja sitoutumisena itseeni, siihen Maailmani Ihanimpaan Naiseen.

171610_10

Millainen kirja on

Maaretta kirjoittaa alustuksessaan, että tehtävien tarkoitus on tarjota näkökulmia ja herätellä uinuvia puolia. Kirjan teemoina on mm: ”Mistä minä tulen”, ”Minkä unelman haluan toteuttaa”, ”Mikä on minulle tärkeää”, ”Miten kuulen paremmin oman ääneni”.

Kirja on kaunis ja inspiroiva. Hieman leikkisä. Ja niin pitää ollakin.

Kuka vakavasti itsensä ottava aikuinen nyt alkaisi täyttämään tällaista puuhakirjaa? Just mun kaltaisten tosikkojen todellakin pitäisi.

Maaretta kehottaa myös olemaan armollinen itselleen ja aloittamaan kirjan sopivaan aikaan ja täyttämään kirjaa itselleen sopivaan tahtiin. Hyvän mielen taitojen kaivelemisen on tarkoitus olla nautinnollinen matka itseen, vaikka samalla se on ihan täyttä työtä.

171610_6

Arvonta!

Sinulla on nyt mahdollisuus voittaa joko keltainen tai sininen kirja itsellesi ihan vain kommentoimalla tähän postaukseen 19.11.2017 klo 22:00 mennessä.

Kerro kommentissasi mikä tuottaa sinulle hyvää mieltä ja onnistumisen tunteita. Mainitse myös haluatko sini- vai keltakantisen kirjan. Kommentit menevät suodatuksen kautta, joten ei hätää, jos kommenttisi ei heti näy. Käyn ne läpi ennen julkaisua.

Arvon voittajan seuraavan viikon alkupuolella ja ilmoitan voitosta sekä tämän postauksen kommenteissa, että mahdollisuuksien mukaan henkilökohtaisesti voittajille.

Onnea matkaan!

Edit: Arvonta on suoritettu ja molemmat osallistujat on tavoitettu.

171610_14Kaupallinen yhteistyö: Sain Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirjat PS-kustannukselta, yhden itselleni ja kaksi arvottavaksi. En hyödy taloudellisesti muulla tavoin yhteistyöstä. Arvioisin kirjan samalla tapaa kuten esimerkiksi tässä aikaisemmassa postauksessani, jossa tuotteet on omalla rahalla hankittuja.

62 thoughts on “Arvonta – Hyvän mielen vuosi -tehtäväkirja

 1. Jotain tuollaista kirjaa olen itsellenikin ajatellut hankkia täytettäväksi, jos se jeesaisi tässä jumissa, missä oikein mikään ei tunnu miltään. Luovia toimintoja kaipaan lisää elämääni, väreillä leikkimistä ja kirjoittamistakin. Tuollaisella kirjalla voisi hyvinkin herätellä itseään 😊

  Tykkää

 2. Monta kertaa törmännyt näihin ja miettinyt Hyvän Mielen Vuosi-kirjan hankkimista. Vaikuttaa mielenkiintoiselta! Hyvää mieltä on välillä vaikea löytää ja saa itsensä kanssa oikein töitä tehdä välillä,että etsii joka päivästä jotain hyvää mieltä ja iloa tuottavaa. Kulunut vuosi on ollut paljon vastoinkäymisiä ja se on kasvattanut ja tuonut uusia piirteitä esiin itsessäni. Olen koittanut sekä itselle,että puolisolle myös sanoa,että vaikka olisi kuinka huono päivä niin etsii siitä myös niitä auringon pilkahduksia. Se voi olla vaikka pieni hetki itsensä kanssa joogaamalla ja kuuntelemalla omaa hengitystä. Kupillinen höyryävää kahvia. Tai itsellä myös värittäminen on auttanut tuomaan hyvää mieltä. Läheisen ihmisen kanssa puhuminen puhelimessa. Varmasti jokainen meistä löytää sen pienen ilon joka päivästä. Pitäisi vaikka kirjoittaa lappuja jonnekin purkkiin mitä hyvää päivässä on ollut ja, jos tulee huono hetki niin lukee sieltä purkista niitä hyviä hetkiä. Onnistumisen tunteita tuonut myös viime aikoina ne pienet hetket,kun huomaa,että on ns kasvanut ja antaa jonkun asian olla,jos ennen on jäänyt puimaan mielessä jotain. Ihanaa viikonloppua! 😊

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Mervi ja kiitos kaunis kommentista. Sulla on tosi hyviä keinoja hyvän mielen löytämiseen. Kirjan avulla varmasti vastoinkäymisten jälkeen löytäisi lisää keinoja ja hyvää mieltä. Onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua!

   Tykkää

   1. En tajunnut eilen edes kirjoittaa mikä väri olisi mieleen,jos arvonnassa voittaisi. Jäin niin kovasti miettimään noita hyvän mielen tuottajia,että ei tajunnut edes kommentoida väriä. Sininen olisi kaunis.

    Liked by 1 henkilö

  1. Noniin! Toivotaan, että arvonnassa käy tuuri. Kumpihan väri sinua kiinnostaisi? Iloa viikonloppuun ja tuleviin viikkoihin!

   Tykkää

   1. Sen mä unohdin mainita vastauksessani, sen siitä saa kun kännykällä vastailee! Kumpikin väri puhuttelee, sinistä olen hankkinut pukeutumiseen juuri ilon vuoksi ja keltaista taas rakastan niin paljon jo ennestään, monessa eri sävyssä!

    Tämä päättämättömyys se onkin se ongelma, elämässä. Kun kaikenlainen mukava tulee eteen yllättäen, en osaa päättää ollenkaan, ottaisinko sen vai en. Jahkaan päätöksieni kanssa ikuisuuden. Hidastelen ja lyttään intuition viestit. Jälkikäteen kadun valintojani ja seuraan läheltä muita läheisiä ihmisiä, jotka samassa tilanteessa ovat valinneet ja tulleet onnellisiksi. Haluaisin tästä päättämättömyyden olotilasta kaiken hyvän lomassa eroon.

    Sininen! Vai sittenkin keltainen… Pieleen ei mene kumpikaan, mutta ensisijainen valinta olisi sininen!

    Liked by 1 henkilö

   2. Tuo päättämättömyyteen liittyvä taipumus on tosiaan aika ikävä ja rajoittavakin. Itsellä perfektionistina olisi taipumus aina optimointiin, mutta eihän se elämässä ole mahdollista. Tuntuu, että kaikki menee aina mönkään, kun yrittää valita oikein. Opettelen tuota intuition hyödyntämistä minäkin.

    Liked by 1 henkilö

 3. Minulle hyvän mielen ja onnistumisen tunnetta tuottaa omien kehitysten näkeminen. Olen esimerkiksi kehittynyt olemaan avommielisempi ja arvostamaan läheisten apua. Olen onnistunut myös auttamaan heitä, kun he ovat apuani tarvinneet.

  Keltainen olisi kiva.

  Liked by 1 henkilö

 4. Joogaaminen, lasten kanssa ulkoilu, musiikki, piirtäminen ja ystävät. Arjen pienet asiat myös tuovat hyvää mieltä. 🙂 Ihana kirja! Olisi kyllä mukava saada omaksi keltaisena.

  Liked by 1 henkilö

 5. Intuitio ❤ suosittelen lämmöllä!

  Minullw hömpälle juuri tuollainen kirja olisi paikallaan. Tykkään pohtia elämää ja itseäni. Jokainen oivallus on tervetullut . Värityskirjakin jo selkiyttää päätä niin miksei tämäkin ihanuus vielä enemmän❤

  Keltainen.

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Kati, ihana hömppä! Intuitio on kyllä aivan hurjan hieno juttu. Luen parhaillaan yhtenä kirjana makustellen kirjaa nimeltä ”älykäs tintuitio” ja se perustuu ihan tieteelliseen tutkimukseen. Voi vitsi, miten mahtavia oivalluksia sen avulla olen saanutkaan. Onnea arvontaan, toivotaan että lykästää.

   Tykkää

 6. Kun arjessa on mukavasti haasteita ja lepoa. Kun perhe ympärilläni voi hyvin . Kun minulla on voimia urheilla ja tavata ystäviä.
  Keltainen olisi voimaannuttava väri.

  Liked by 1 henkilö

  1. Heippa Tanja ja kiitos kommentista. Tärkeitä asioita nuo kaikki. Liikuntaan toivoisin itsekin löytäväni taas voimaa ja aikaa, sillä se luo hyvän arjen ja pohjustaa myös hyvää mieltä. Onnea arvontaan :-).

   Tykkää

 7. Katselin kirjaa heti sen tullessa, mielenkiintoinen opus itseensä. Onnea tuo perhe, se on paras syy herätä aamulla ja suurin kiitollisuuden tunne iltaisin kun pienen ihmisen vuoteeseen peittelee. ☀️

  Liked by 1 henkilö

 8. Tämä kirja tulisi tarpeeseen tietynlaisen ruuhkavuoden keskelle. Minut on tänään tehnyt onnelliseksi onnistunut työpäivä, ihanat kollegat, päiväkodissa vastaan juokseva oma hymypoika ja pussillinen karkkia! 😀

  Tykkää

  1. Heippa ja kiitos kaunis kommentista! Ruuhkavuosien keskellä sitä helposti itsensä hukkaakiin. Perheen ja työn onnellistava vaikutus on kyllä tärkeä oivaltaa. Perusasioita, joita usein saattaa pitää itsestään selvyytenä, vaikka eiväthän ne sitä ole. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 9. Olen matkalla mutta en vielä perillä. Värikynät jäävät liian usein kaappiin, akryylimaalit samoin. Toivoisin osaavani rikkoa useammin rutiineja ja jaksavani kokeilla kaikkea uutta.

  Sininen voisi olla juuri nyt enemmän mun väri. Mutta keltainen rikkoisi ehkä taas sitä totuttua kaavaa. Siis keltainen. ☺

  Liked by 1 henkilö

  1. Haha, sininen taitaa olla kans enemmän mun väri, mutta jostain syystä dissaan sitä aina ja valitsen jotain muuta. Matkalla oleminen on ihan parasta! Perillä kehitys loppuu. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 10. Keltainen kirja olisi palanen aurinkoa jokaiseen pöivään. Hyvää mieltä on tuottaneet ne oivallukset, kun josssakin hetkessä osaan valita mieluummin hyväksymisen kuin tuomitsemisen. Tämä koskee sekä itseä että muita. Huomaan luopua perfektionimin taakasta, Sitä opettelen ja ärsyttävä ihminen lähelläni voi yhtäkkiä muuttua kiinnostavaksi…

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei ja kiitos ajatuksia herättävästä kommentista. Hyväksymisen taito on tosiaan tärkeää ja vapauttaa kahlitsevista tunteista. Siihen pitäisikin kiinnittää enemmän huomiota, kiitos! Onnea arvontaan!

   Tykkää

 11. Perhe, työ, päätös joka aamu tehdä tästä päivästä hieno ♥️ Liikunta myös vaikuttaa paljon onnellisuuteeni. Haluaisin sinikantisen kirjan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Heippa Katja. Sopivasti kuormittava liikunta tosiaan onnellistaa. Sen kun muistiaisi aina silloin, kun väsyttää. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 12. Itse saan hyvää mieltä perheeni kanssa viettämästä ajasta ja onnistumisen kokemuksia kun huomaan onnistuneeni lasten kasvatuksessa. Ihana arvonta, jos voitan haluaisin keltakantisen kirjan.

  Liked by 1 henkilö

 13. Hyvää mieltä saan, kun saan auttaa muita työnhakuun liittyvissä asioissa. Onnistumisen elämyksiä hyppää pinnalle, kun joku on uskaltautunut hakemaan töitä normi-/mukavuusakueensa ilkopuolelta 😄
  Sininen on valintani.

  Liked by 1 henkilö

 14. Hyvää mieltä tuottavatpienet, arkisetkin asiat, kuten hyvät kirppislöydöt tai kauan odotetun kirjan saaminen kirjastosta. Hyvää mieltä ja onnistumisen tunteita tulee töissä saaduista kehuista, mikä muistuttaa siitä miten tärkeää olisi itsekin antaa toisille positiivista palautetta. Arvottava kirja sopisi hyvin itselleni, koska olen jo jonkin aikaa tehnyt töitä itseni kanssa sen suhteen kuka todella olen ja haluan olla ja yrittänyt päästä eroon liiasta suorittamisesta ja miellyttämisestä. Kehitystäkin on tapahtunut ja suunta on oikea! Voittaessani ottaisin sinisen kirjan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Kipsuli. Valtavan tärkeitä asioita listaat viestissäsi. Positiivisella palautteella on todella suuri voima. Onnea arvontaan.

   Tykkää

 15. Viime aikoina erityisesti olen saanut mielihyvää uusien reseptien kokeilusta ja niissä onnistumisessa. Se on mahtava fiilis, kun näkee perheensä ja joskus vieraatkin syömässä omia leipomuksiani. En aiemmin olisi uskaltanut kokeilla vaikka croissant-tai wiener-taikinaa, mutta nyt on mieltä ylentävää huomata, että osaan tehdä muutakin kuin peruspullaa.

  Myös liikunnan saralla on hienoa ylittää itsensä ja parantaa ennätyksiään. Monessa lajissa se kun on niin helposti mitattavissa.

  Valitsisin pirteän keltaisen kirjan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Ihana viesti Anna, kiitos. Omien rajojen ylittäminen on tosi palkitsevaa. Itsekin olen ollut pelokas kokeilemaan uusia juttuja ja ajatellut aina etukäteen, että enhän minä kuitenkaan osaa… no en osaa, jos en kokeile ja opettele! Onnea arvontaan!

   Tykkää

 16. Iloisen keltaisella kirjalla tulevaan vuoteen 🙂 Itsellä on takana kaksi vaikeaa vuotta ja saman verran matkaa minuuteen. Olisi ihanaa rakentaa hyvän mielen matkaa kirjasen avulla, josta myös konkreettisesti näkisi etenemisen.

  Minulle hyvää mieltä tuovat hyvin arkisetkin asiat: opiskelukaverin kehu, kahvittelu kavereiden kanssa tai hyvän kirjan lukeminen. Juuri nyt minulle tuottaa suurta iloa neuloa joululahjoja 🙂

  Liked by 1 henkilö

 17. Olen opiskellut muutamaan eri otteeseen oman mielen johtamista, mindfullnesia jne. Ongelma on, että vaikka kuinka monta hyvää juttua tietää teoriassa, käytännön toteutus jää usein aikapulan jalkoihin. Pyrin kuitenkin listaamaan edes mielessäni päivän hyvät asiat, tekemään jotain miellyttävää päivittäin (esim käsityö) ja tänä syksynä löysin aikaa pitkäaikaisen haaveen toteuttamiseen; kundaliinijoogassa käymiseen.

  Kirja voisi olla hyvä jatko tälle. Keltainen kirja.

  Liked by 1 henkilö

  1. Heippa ja kiitos kommentista 🙂 – täällä sama, että käytännössä sitä tietää kaikenlaista itsensä johtamisesta ja mielen koulimisesta, mutta ei se riitä, ellei asioita työstä oikeasti. Tälläinen kirja varmasti toimii prosessia tukien. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 18. Keltainen kirja olisi kivan pirtsakka!

  Iloa tuo omat lapset. Heille kelpaa juuri sellaisena kuin on! Ja onnistumisen tunteen saa hyvin vedetyn treenin jälkeen. Vaikkei tässä missään fitness-kunnossa olla, eikä kyllä halutakkaan olla, niin sitä voimaa ja kestävyyttä löytyy silti!

  Kirja tulisi myös loistavaan kohtaan, sillä mietin tällä hetkellä kovasti mitä haluan elämässäni tehdä. Olen naimisissa oleva kahden lapsen äiti. Löytyy ammatti, omakotitalo ja kissa. Kaikki ne nuoren haaveet on täytetty, ja kummasti huomaa kaipaavansa muutosta! Vielä kun keksisi mikä sitä oikeasti haluaa olla isona, äitiyden lisäksi!

  Liked by 1 henkilö

  1. Moikka ja kiitos kommentista. Se on iso kysymys tuo, että mitä sitä haluaisi oikeasti isona olla. Mä olen miettinyt sitä jo parikymmentä vuotta, mutta vasta nyt oikeastaan pääsen sitä kunnolla työstämään. Toivottavasti siis pääsen, kun noita klaarattavia muitakin asioita tuppaa aina tielle tulemaan. Muutos on aina hyvästä! Onnea arvontaan.

   Liked by 1 henkilö

 19. Ihana suloiselta vaikuttava kirja! Positiivisuutta tarvitaan aina ja etenkin vuoden pimeinä iltoja kiireisen arjen keskellä pienet onnistumisen hetken on parasta ihan normaalissa arjessakin. Oli se sitten joku pienen projektin valmiiksi saaminen, töihin liittyvä tai liikuntaan liittyvä niin se tuo onnistumisen fiilikset !

  Pinkki on mukavan pirteä ja kirja toisi iloa normaaleihin päiviin sekä lisäportkua ja piristystä niihin erilaisiinkin päiviin 😉

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Mymmeli ja kiitos kommentista! Pinkki kirja on varattu omaan käyttööni, en sitä tosiaan huomannut tuossa erikseen mainita. Toivottavasti keltainen tai sininen istuu sinulle. Sisältöhän näissä on samanlainen. Pimeät illat ovat mitä parasta aikaa käydä läpi omia haaveita ja unelmia ja samalla harjoittaa niitä itselle iloa tuottavia asioita. Pian valkenee taas! Onnea arvontaan.

   Tykkää

  1. Hei Juulia ja kiitos kommentista. Wau, italian kieli olisi itselläkin sellainen pieni salainen haave, vaikka kielipää ei itselläni kovin hyvä olekaan. Varmasti onnistumisen iloa syntyy, kun oppii uuden kielen. Italia vetää jotenkin minuakin puoleensa. Ihanaa, että saat asua siellä! Onnea arvontaan!

   Tykkää

 20. Muutaman vuoden ajan ollut tunnetta, että olen hukassa oman itseni kanssa. Viimeaikoina olen erityisesti tuntenut oloni alavireiseksi ja väsyneeksi. Tämä kirja alkoi kiinnostaa, sillä tuntuu, että siitä voisi olla apua itsensä löytämisessä. Vahvasti alkaa tuntumaan, ellei arpaonni suosi, niin ostan tämän kirjan jostain.

  Ensi alkuun tuntui vaikealta keksiä, mikä nykyisin oikeastaan tuottaa minulle hyvää mieltä. Onneksi niitä kuitenkin löytyi pienen pohdinnan jälkeen. Iloa ja onnea tuovat elämääni erityisesti kaverit, kaverin lapset sekä äitini koira. Uudet haasteet myöskin innostavat minua.

  Värillä ei ole väliä, mutta jos täytyy valita, niin turkoosi/ sininen

  Liked by 1 henkilö

  1. Hei Katja ja kiitos kommentista. Välillä on hyvä pysähtyä tietoisesti miettimään niitä hyviä asioita. Ei niiden tarvitse olla isoja ja mullistavia, vaan juuri niitä arkisia asioita, joista elämä rakentuu. Itsekin olisin tämän kirjan ostanut ilman muuta, ellen olisi sitä saanut yhteistyön tiimoilta. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 21. Hyvän mielen vuosi vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta, tuottaisi varmasti iloa kiireisen arjen keskellä tasapainottelun lomassa, jolloin juuri kaipaisi sitä inspiraatiota ja potkua perseelle.

  Hyvä mielen ja onnistustumisen tunne, se syntyy pienistä asioista, teoista ja ihmisistä. Työ tai vapaa-ajan pyörteissä, seikkailuista jotka vie lähelle tai kauas, joko yksin tai hyvässä seurassa. Hyvä mieli voi löytyä ihan omalta takapihalta.

  Keltainen voisi olla mukavan pirteä kirjan väriksi

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Mymmeli kommentista! Itsellä on muuten pitänyt niin kiirettä, että en ole ehtinyt vielä omaani edes aloittaa. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 22. Minulle tuottaa hyvää mieltä ja onnistumisen tunnetta monetkin asiat. Erityisesti, kun pääsin hyvään terapiaan, olen edistynyt monella osa-alueella ja saanut päähäni ja elämääni enemmän mielenrauhaa. Jatkuva itsensä kehittäminen on minulle tärkeää ja tuottaa hyvää mieltä, tavoitteeni on tulla mahdollisimman hyväksi ihmiseksi ja elää mielekästä, sisältörikasta elämää. Sinikantinen mulle, kiitos 🙂

  Liked by 1 henkilö

 23. ooh, aikuisten puuhakirja, juuri sellaista olen aina kaivannutkin! Minulle tuo mielihyvää ja onnistumisen tunnetta harrastukset, lemmikit, puoliso, matkustelu ja kaikki uuden oppiminen. Keltainen kirja olisi ihanan pirtsakka 🙂

  Liked by 1 henkilö

 24. Mielenkiintoinen kirja! Itselleni arjessa tuottaa iloa ja onnistumista se, että olen saanut jälleen kiinni juoksuharrastuksesta. Myös monet muut pienet asiat, kuten puhdas koti, kirjan lukeminen loppuun, toisten ilahduttaminen ja joogatunnilla saavutettu flow-tila. Itselleni toivoisin sinikantista kirjaa.

  Tykkää

  1. Hei Mia, mukavaa että olet löytänyt juoksun uudestaan. Voin kuvitella sen fiiliksen, vaikka koskaan en itse olekaan juoksuun oikein kiinni päässyt. Onnea arvontaan!

   Tykkää

 25. HEIPPATIRALLAA! Arvonta on suoritettu ja voittajat on kontaktoitu tänään sähköpostilla. Toivottavasti tavoitan voittajat :-).

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s