Tattari-banaanipannarit

Meiltä löytyi taas ylikypsä banaani, jonka elämää seurasin vähän aikaa. Lapselle se ei uponnut ensimmäisten pilkkujen ilmaannuttua ja siinä vaiheessa kun mustuus alkoi olla syntistä luokkaa, en jaksanut alkaa leipomaan banaanikakkua.

Samaan aikaan kaapissa pyöri tattarihiutalepussin jämät, joten oli syytä alkaa parittamaan näitä keskenään. Netissä villitsi jokin aika sitten kaurahiutaleista ja banaaneista tehdyt pannarit, mutta halusin kokeilla miten tattarihiutaleet uppoavat niihin kaurahiutaleiden sijaan. Hyvin upposivat!

Mustuneet banaanit voi siis heittää hyvän omantunnon banaanikakun lisäksi pannareihin. Tämä on hyvä tietää, sillä olen päättänyt vähentää biojätteen määrää. Palaan aiheen pariin uudessa postauksessa lähiaikoina.

tattaribanaanipannarit
Ohje pdf-muodossa: tattaribanaanipannarit_pfd