Lähiretkeily – talvinen Myllykulmankoski

Poikkesimme kauniina kevättalvisena päivänä tervehtimässä Myllykulmankoskea Orimattilassa. Olemme käyneet siellä aikaisemmin kesällä, tästä kirjoitinkin blogissa otsikolla Myllykulmankoski – maaginen vesiputous ja syksyllä lehtien jo pudottua puista.

Oli kiinnostavaa nähdä, miltä paikka näyttää talvella. Varsinkin kun talvi 2021 on ollut runsasluminen näilläkin leveysasteilla.

Jo edellisellä käynnillä huomasimme, että ihana vanha puukaiteinen silta oli vaihdettu moderniin siltaan. Asia, jolla oli meidän mielestämme iso vaikutus paikan ilmapiiriin, harmitti edelleen. Aikaisemman kirjoitukseni kuvissa vanha silta on onneksi muistoihin tallennettuna.

Koski oli yhä voimallinen. Vesivirtaus on suuri ja ilmankosteuden seurauksena valokuvaajan näpit jäätyivät alta aikayksikön. Kauan emme paikalla siis viihtyneet, mutta koska tallensin käyntimme muistikortille, jaan nuo talviset kuvat tänne blogiin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s